Turer uten stress,- med det lille ekstra.

Vårt mål er at du, som vår helt spesielle gjest, skal få den opplevelsen på våre turer som vi selv gjerne ville hatt hvis vi var gjest. Det lille ekstra er ofte det du vil huske best, og det er akkurat det vi vil,- at du skal få det lille ekstra.

Vi er to godt voksne personer med svært mange års erfaring fra reiselivet. Vi har siden sytti-tallet vært innom de fleste deler av bransjen, og ønsker med dette å tilby deg, som vår unike gjest, det som vi selv mener gir deg en ferie som er verdt å huske, med bare positive fortegn. 
Hvis du ønsker å slappe av, nyte et deilig cruise eller storby-ferie, og å oppleve spennende steder og nydelige byer, da vil vi gjerne hjelpe deg.

Historikk om oss:
- Vi har vært på jobb på mer enn 300 cruise-reiser og et utall av andre turer.
- Vi har hatt gleden av å besøke mer enn 120 land i vårt arbeid for våre gjester.
- Vi har lang erfaring med reise-bookinger.
- Vi har tilsammen sikkert mer enn 60 års erfaring som reiseledere.

Vi tror dette gir oss et bra grunnlag for å finne fine turer til deg som vår gjest, og ikke minst være tilstede for deg både før og under hele turen.
Kjell. D. Berg

Vår senior reiseleder

Startet i reiselivet på slutten av 1960-tallet hos Bergen Reisebyrå. Var siden byråleder hos Grieg Travel Reisebyrå og markedssjef hos bussturoperatøren RunWay-Norway A/S. Startet som reiseleder i 1985, og var reiseleder for Runway-Unitur, Norsk Tur og Tide Reiser. Fra 2005også reiseleder hos Cruisespesialisten A/S på cruise over hele verden. Dette betyr igjen at jeg har besøkt over 100 land som reiseleder. Har siden spesialisert meg som reiseleder på elvecruise i Europa og verden for øvrig. Har også undervist på Bergen Handelsgymnasium, Bjørgvin VGS og hos en del privatskoler. Tilbakemeldinger fra passasjerer har vært gode, og jeg kan love at mine passasjerer skal få en uforglemmelig opplevelse med meg som reiseleder.

Trygve Seim

Tilrettelegger/kontor
Startet i reiselivet i 1975 på NSB Reisebyrå og lærte bransjen fra bunnen av. Var innom Libanon som reiseoffiser og reiseleder i den norske FN styrken i Midt-Østen før jeg var reiseleder i Run Way Unitur i en årrekke. Produserte senere egne turer gjennom Temareiser AS fram til jeg tenkte å pensjonere meg i 2016. Det ble for kjedelig og lysten på å lage noe sammen med min gode venn Kjell førte meg til dette.