Elvecruise i 2020 er allerede tilgjengelige hos oss.

Våre gjester reiser mer og mer enn før, og mange planlegger sine turer god tid i forveien. På denne måten får man det beste utvalget og finner lettere sitt ønskereisemål. 

Vi har spesialisert oss på hyggelige elvecruise for grupper, store eller små, som ønsker å slappe av i trygge omgivelser sammen med vår dyktige og svært bereiste reiseleder Kjell Berg. 

Verden ligger for våre føtter og vi har selvfølgelig alle de kontakter som trengs for å lage turer til dere til alle verdens hjørner. 

Cook Island er antagelig så langt vekke som du kan komme, men likevel har vi dette på vår meny. Gode flyforbindelser til alle verdens hjørner gjør muligheten store for at vi sammen kan skape den drømmeturen for dere som så umulig ut bare for noen år siden.

Som første turoperatør noen sinne så gav vi flere grupper opplevelser langt utenfor alfarvei i Nord Spania for noen år siden. Det var så stort for de lokale at vi både havnet på lokal tv og i flere aviser. Vi liker å finne slike steder.

Vi har sammen vært innom mer enn 120 land og deler det vi vet med dere for sammen kanskje å finne noe dere vil kunne like.